Tarieven

Indien u een vraag heeft rond het gedrag van uw hond kan u steeds contact opnemen. Voor een consult wordt er steeds een vragenlijst overlopen en vraag ik u om videomateriaal te verzamelen van enkele verschillende situaties. Dit alles overlopen we samen tijdens het consult, dat via huisbezoek, in de dierenartspraktijk BooZoo of online kan doorgaan. Het huisbezoek biedt de mogelijkheid om de hond en de interactie tussen hond en mens in hun eigen vertrouwde omgeving observeren.

Het is ook mogelijk een consult aan te vragen bij DAP Boozoo (Naamsesteenweg 34, 3001 Heverlee). De hond mag hierbij aanwezig zijn, maar aangezien hij dan niet in zijn eigen situatie zit, zal het gedrag sowieso anders zijn dan thuis. Het kan ook stress voor je hond betekenen om in de praktijk te zijn. Het is dus niet verplicht om je hond mee te brengen naar het consult.

Als gevolg van de corona maatregelen heeft het online consult momenteel de voorkeur. Het voordeel hiervan is dat u in uw vertrouwde omgeving kan blijven en dat uw hond geen stress van mijn bezoek ervaart. Uiteraard vallen bij deze consulten ook vervoersonkosten weg.

De prijs van een consultatie bedraagt €150. Indien de kostprijs voor jou een probleem is, geef dit dan zeker aan en we zoeken samen naar een oplossing.

Inbegrepen in de prijs is het vooraf bekijken van doorgestuurd videomateriaal, het verslag met een samenvatting van het consult en een maand opvolging via mail. Verdere nabegeleiding op afstand na deze maand kost €15/maand en kan telkens per maand verlengd worden.

Vervoersonkosten: € 0,37 per gereden kilometer (wordt niet toegepast bij verplaatsingen binnen een straal van 10 km rond Sint-Joris-Winge of bij consultatie in DAP Boozoo)